Unieke website? Welkom bij Mandelo.

Mandelo is een innovatief en jong vormgeefbureau uit Putten. We werken met een passie voor vormgeving aan een breed scala van projecten. Van kleinschalige websites tot een compleet kenniscentrum. Begonnen als zolderkamer onderneming en nu uitgegroeid tot een professionele speler met focus op maatwerk websites en webshops.

Uniek in maatwerk

Mandelo staat voor ontwikkeling. Het doel van Mandelo is om twee krachten te bundelen. We streven er altijd naar om websites en huisstijlen te ontwikkelen die uniek, maar daarnaast ook conversiegericht zijn. Maatwerk is de basis.

Deze klanten gingen u voor:

Onze 4 beloftes

Maatwerk

Ideeën van de klant zijn onze grootste inspiratie voor een project.

Persoonlijk

Duidelijk communiceren in een informele setting. 

Ontzorging

Een groot netwerk van professionals. Van bedrijfsvideo tot taart.

Innovatief

We volgen ontwikkelingen op de voet en streven naar innovatie.

Wat is een maatwerk website?

Veel websites worden gemaakt met een template. Een template zet de basis van de website alvast neer. Binnen de template heb je de mogelijkheid om je dan dingen aanpassen om een eigen draai aan de website te geven.

Maatwerk websites worden helemaal zelf gemaakt. Hierdoor kan alles naar wens gemaakt worden en krijg je een unieke website die opvalt.

Even Kennismaken

Theo van de Kamp

Theo van de Kamp

Vormgever

Bart Oosterveer

Vormgever & Front-end developer

Rick Bossenbroek

Stagiair Mediavormgeving

Welkom aan de Dorpsstraat

Wat vroeger diende als boerderij en daarna als een lampenwinkel, is nu voorbestemd als broedplaats van onderscheidende en strategische maatwerk websites.

Mandelo is samen met een webdevelopment bureau gevestigd aan de Dorpsstraat in Putten. Door de combinatie van creatieve innovaties en technische kennis kunnen wij samen de oplossingen bieden op het gebied van maatwerk websites en webshops.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs op de Dorpsstraat, wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Ook aan de slag met Mandelo?

Wilt u meer weten over Mandelo of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan gerust of kom eens langs op de Dorpsstraat 102. Wij zorgen dat de koffie klaar staat.