Wat we doen

Een online presentatie moet passen bij het bedrijf. Strak en zakelijk of dynamisch met “fancy” effecten. Het zoeken naar dit juiste evenwicht is waar wij goed in zijn. Door middel van onze expertise en jonge creatieve geest zijn wij in staat de juiste online oplossingen te bedenken die echt bij de onderneming passen. Of het nu gaat om een webshop, corporate website of portfolio website, wij zorgen voor een passende uitstraling.

imac

Websites

Een online presentatie is tegenwoordig onmisbaar, maar een verouderde of slechte online presentatie is nog erger. Het schrikt mensen af. Wij bouwen unieke websites die de juiste indruk achterlaten. We verpakken de nieuwste technieken in een prachtig ontwerp.

Webshops

Naast websites zijn we ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops. Met een webshop verkoop je gemakkelijk producten aan huidige en/of toekomstige klanten. De mogelijkheden zijn groot. Met een webshop van Mandelo houd je bijvoorbeeld nog gemakkelijker je (online) aanbod en aankopen bij. Inzicht is hierbij essentieel.

Huisstijlen

Wil je jouw bedrijf een frissere kijk geven of ben je op zoek naar een duidelijke positionering? Ook dan ben je bij Mandelo aan het juiste adres. Door een creatieve blik te werpen op jouw organisatie komen we met verfrissende ideeën en ontwerpen die jouw bedrijf een nieuwe boost gaan geven.

In-house producten

Naast de geweldige projecten die we voor onze klanten mogen doen, willen we onszelf altijd blijven uitdagen. Om deze reden ontwikkelen we diverse producten in-house. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met een tool die het nog makkelijker gaat maken om websites te ontwikkelen. Benieuwd naar onze ideeën en innovaties? We vertellen er graag meer over.

Op de hoogte blijven van online innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!