Over Mandelo

Mandelo is een innovatief en jong vormgeefbureau uit Putten. We werken met een passie voor vormgeving aan een breed scala van projecten. Van kleinschalige websites tot een compleet kenniscentrum. Begonnen als zolderkamer onderneming en nu uitgegroeid tot een professionele speler met focus op maatwerk websites en webshops.

Uniek in maatwerk

Met een passie voor vormgeving en een drive om de wereld een stuk mooier te maken begon Theo in 2014 ‘Mandelo’. De eerste stappen werden vanuit huis genomen, maar in 2016 werd het kantoor aan de Kleterstraat in Nijkerk betrokken. 

Mandelo staat voor ontwikkeling. Het doel van Theo is om met Mandelo twee krachten te bundelen. We streven er altijd naar om websites en huisstijlen te ontwikkelen die uniek, maar daarnaast ook conversiegericht zijn. Maatwerk is de basis.

Onze 4 beloftes

Maatwerk

Ideeën van de klant zijn onze grootste inspiratie voor een project.

Persoonlijk

Duidelijk communiceren in een informele setting. 

Ontzorging

Een groot netwerk van professionals. Van bedrijfsvideo tot taart.

Innovatief

We volgen ontwikkelingen op de voet en streven naar innovatie.

Welkom aan de Dorpsstraat

Wat vroeger diende als boerderij en daarna als een lampenwinkel, is nu voorbestemd als broedplaats van onderscheidende en strategische maatwerk websites.

Mandelo is samen met een webdevelopment bureau gevestigd aan de Dorpsstraat in Putten. Door de combinatie van creatieve innovaties en technische kennis kunnen wij samen de oplossingen bieden op het gebied van maatwerk websites en webshops.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs op de Dorpsstraat, wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Even Kennismaken

Theo

Account- en Projectmanager

Femke

Grafisch Vormgever

Maurice

Webdesigner

Peter

Frontend Developer

Dick

Frontend Developer

Arne

Frontend Developer

Op de hoogte blijven van online innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!