Maatwerk website

Wanneer je heel specifieke eisen aan een website hebt, is een maatwerk website de oplossing. Maatwerk websites kunnen helemaal gepersonaliseerd worden, hierdoor krijg je een unieke website.

Als je graag een website door Mandelo wil laten bouwen, dan maken wij graag kennis om jou en jouw verhaal te horen. Op die manier kunnen we niet alleen meedenken, maar krijgen we ook meer feeling met jouw bedrijf en de eisen en wensen die je aan de nieuwe website stelt.

Wat is een maatwerk website?

Veel websites worden gemaakt met een template. Een template zet de basis van de website alvast neer. Binnen de template heb je de mogelijkheid om je dan dingen aanpassen om een eigen draai aan de website te geven.

Maatwerk websites worden helemaal zelf gemaakt. Hierdoor kan alles naar wens gemaakt worden en krijg je een unieke website die opvalt.

‘Maatwerk websites kunnen helemaal gepersonaliseerd worden.’

Waarom kost een maatwerk website meer?

Een maatwerk website is duurder dan een template website, omdat er meer tijd zit in het ontwerp en de ontwikkeling. Daar staat tegenover dat je een unieke website krijgt met een design dat perfect bij jou past. Maar ook de functionaliteit is op maat gemaakt, waardoor de website werkt zoals jij voor ogen hebt. Ook werkt een maatwerk website lekker snel, want een maatwerk oplossing heeft geen last van vertraging door overbodige functies (in tegenstelling tot de template website). Daarnaast kan een maatwerk website kan ook beter meegroeien met jouw bedrijf en ambities. Misschien wil je op termijn een koppeling met een database van een extern systeem of heb je andere speciale wensen? In dat geval loop je met een template website al snel tegen beperkingen aan.

Een website door Mandelo

Mandelo maakt maatwerk websites helemaal volgens jouw wensen en eisen. Al onze websites worden gemaakt met WordPress. Hierdoor kun je bijvoorbeeld later nog teksten aanpassen.

Wil je een website laten maken? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Hierdoor maken wij kennis met jou en jouw bedrijf. Wij maken naar aanleiding van het gesprek een voorstel voor de website. Als deze goedgekeurd is kunnen wij beginnen met de website. Tussendoor is er altijd de mogelijkheid om langs te komen voor aanpassingen of feedback. Als alles naar wens is zetten wij de website live en kan heel de wereld je maatwerk website bezoeken.

Meer informatie?

Vraag het informatiepakket aan!