Maatwerk website in Putten

Wanneer je hele specifieke eisen aan een website hebt, kan een maatwerk website de oplossing zijn. Maatwerk websites kunnen helemaal gepersonaliseerd worden, hierdoor krijg je een unieke website.

Heeft u een bedrijf in Putten of omstreken? Kom dan een keer langs bij ons in Putten. Wij maken graag een maatwerk website die goed te vinden is in Putten. Hierdoor komen er meer mensen uit Putten en omgeving naar u toe.

Wat is een maatwerk website?

Veel websites worden gemaakt met een template. Een template zet de basis van de website alvast neer. Binnen de template kan je dan dingen aanpassen om een eigen draai aan de website te geven.

Maatwerk website worden helemaal zelf gemaakt. Hierdoor kan alles naar wens gemaakt worden en krijg je een unieke website die opvalt in Putten.

‘De beste maatwerk websites uit Putten.’

Waarom kost een maatwerk website meer?

Een maatwerk website kost meer geld omdat er meer tijd zit in het ontwerp en de ontwikkeling. Daar staat tegenover dat je een unieke website krijgt met een design dat perfect bij jou past. Maar ook de functionaliteit is op maat gemaakt, waardoor de website werkt zoals jij voor ogen hebt. En lekker snel, want een maatwerk oplossing heeft geen last van vertraging door overbodige functies (in tegenstelling tot de template website). Een maatwerk website kan ook beter meegroeien met jouw bedrijf en ambities. Misschien wil je op termijn een koppeling met een database van een extern systeem of heb je andere speciale wensen? In dat geval loop je met een template website al gauw tegen beperkingen aan.

Een website door mandelo

Mandelo maakt maatwerk websites helemaal naar jouw wens. Al onze website worden gemaakt met WordPress. Hierdoor kan je bijvoorbeeld later nog teksten aanpassen.

Wilt je een website laten maken? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in op ons kantoor in Putten. Hierdoor maken wij kennis met jou en jouw bedrijf. Wij maken dan een voorstel voor de website. Als deze dan goedgekeurd is kunnen wij beginnen met de website. Tussendoor kan je altijd even langskomen voor aanpassingen of feedback. Als alles naar wens is zetten wij de website live en kan heel de wereld je maatwerk website bezoeken.

Meer informatie?

Vraag het informatiepakket aan!